تست تست

 | تاریخ ارسال: 1400/8/26 | 
جدول شماره ۱: فضای فیزیکی نظر کارشناس/ امتیاز امتیاز
۱ آزمایشگاه با توجه به رعایت نوع و حجم فعالیت، در محل مناسب  ، دارای نور ، با مساحت کافی و تهویه مناسب  احداث شده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۲ آزمایشگاه حداقل به سه قسمت اصلی تفکیک شده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۳ محل نگهداری حلال ها ، محیط کشت ، مواد شیمیایی ، تجهیزات و مواد مصرفی  تفکیک شده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۴ آزمایشگاه از شرایط بهداشتی مطلوب ( نوع نظافت و تمیز کاری ) برخوردار است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۵ دیوارها ، کف ، سقف  و سطوح کاری  آزمایشگاه و انبار قابلیت نظافت و شستشو دارند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۶ دما ، رطوبت  و تهویه  آزمایشگاه و انبار مطابق دستورالعمل مربوطه به طور منظم  کنترل و ثبت می شود.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز
جدول شماره ۲: عملکرد دانشجویان / کارشناسان نظر کارشناس / امتیاز امتیاز
۱ توانمندی و تعداد دانشجویان ، کارشناسان  با شرح وظایف آزمایشگاه و حوزه های فعالیت آن مطابقت دارد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۲ شرح وظایف کارشناسان آزمایشگاه  و تکنسین های آزمایشگاه  به صورت مصوب وجود دارد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۳ سوابق آموزش های مهارتی، تخصصی و ایمنی دانشجویان ، کارشناسان  آزمایشگاه  وجود دارد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۴ دانشجویان، کارشناسان  در بدو ورود یا به صورت ادواری و با توجه به شرح وظایف، آموزش های تخصصی، مهارتی و ایمنی را طی نموده اند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۵ دانشجویان ، کارشناسان  در آزمایشگاه فعالیت منظم و مستمر دارند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۶ حسن رفتار و رعایت اصول ایمنی توسط دانشجویان، کارشناسان در محیط آزمایشگاه مورد تأیید می باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز
جدول شماره ۳: کنترل مدارک و سوابق نظر کارشناس / امتیاز امتیاز
۱ مستندات مربوط به انجام فرایند آزمون ( شامل روش های آزمون ،روش کار با دستگاه ها، روش های اعتبار بخشی و...)        به روز بوده   و به طور مناسب توزیع شده و در دسترس  میباشد   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۲ فهرست تجهیزات و دستگاه های مشغول به کار، در آزمایشگاه موجود و در دسترس دانشجویان می باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۳ دستورالعمل های کار با دستگاه ها و انجام کالیبراسیون داخلی دستگاه ها  مستند شده و در اختیار کارشناسان و دانشجویان می باشند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۴ روش انجام آزمون های شیمیایی و فیزیکی موجود در دسترس دانشجویان می باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۵ دستورالعمل نحوه محلول سازی تهیه و در دسترس کارشناسان و دانشجویان  می باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۶ نتایج بدست آمده از آزمون ها ثبت شده و قابل ردیابی است   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۷ درصورت وجود قرارداد با آزمایشگاه همکار، مستندات و سوابقی دال بر ارسال نمونه وجود داشته  و آزمون های تخصصی در زمان تعریف شده در قرارداد انجام شده است    ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۸ آمار ثبت درخواست ها و تعداد آنالیزها در سامانه لبزنت  ، شاعا ثبت شده است .   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۹ تجهیزات موجود با حوزه فعالیت آزمایشگاه مطابقت دارند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز
جدول شماره ۴: الزامات فنی نظر کارشناس / امتیاز امتیاز
۱ نمونه های وارده به آزمایشگاه قبل از انجام آزمون با کد منحصر به فرد در سامانه لبزنت ثبت و از طریق سامانه قابل ردیابی  می باشند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۲ لوازم شیشه ای مورد نیاز در آزمایشگاه موجود بودهو در صورت لزوم کالیبره می باشند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۳ تجهیزات مورد نیاز دارای شناسنامه و کد منحصر به فرد میباشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۴ تجهیزات موجود در آزمایشگاه دارای گواهی و برچسب کالیبراسیون  با تاریخ معتبر  ازشرکت های دارای تأیید صالحیت  می باشند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۵ مواد و حلال ها مطابق دستورالعمل نگهداری، لیست ،کد گذاری  و تفکیک شده و اصل FEFO ۵ رعایت می شود   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۶ مواد، محلول ها و ترکیبات شیمیایی  موجود در آزمایشگاه از شرکت های معتبر خریداری شده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۷ مواد شیمیایی و محیط های کشت ( در خصوص آزمایشگاه کشت سلول ) که داخل یخچال نگهداری می شوند تفکیک شده و دمای یخچال کنترل و ثبت می شود.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۸ کنترل کیفی استریلیزاسیون بطور منظم  ( با چسب اتوکالو و یا بیواندیکاتور اتوکالو ) انجام و ثبت می شود. ( در صورت وجود )   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۹ در آزمایشگاه برگه اطلاعات ایمنی مواد شیمیایی(MSDS ) موجود میباشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۱۰ نحوه برچسبگذاری محلول های تهیه شده مناسب و موارد ذکر شده قابل ردیابی میباشند. )نام محلول ،تاریخ تهیه ،نام فرد تهیه کننده و شرایط نگهداری)   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۱۱ کیفیت آب مقطر مصرفی آزمایشگاه به طور ماهانه کنترل و ثبت می گردد. ( pH  و  هدایت الکتریکی )   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۱۲ هود های آزمایشگاهی فعال و دارای مکش کافی می باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۱۳ تعداد هود متناسب با فعالیت آزمایشگاه و دارای لامپ UV (کمتر از۱۰۰۰ساعت)   و فیلتر هپا (کمتر از۱۰۰۰ساعت کارکرد)  و کالیبره  می باشند. (در صورت وجود)   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز
جدول شماره ۵: الزامات ایمنی و بهداشت نظر کارشناس / امتیاز امتیاز
۱ آزمایشگاه از لحاظ رعایت اصول ایمنی (دوش اضطراری، چشم شوی ، سیستم اطفاء حریق، جعبه کمک های اولیه حاوی ملزومات مورد نیاز ) مناسب می باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۲ کارکنان آزمایشگاه از لوازم حفاظت فردی ( ماسک ، عینک ، دستکش  و روپوش  ) در حین کار استفاده می نمایند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۳ پسماندها به طور مناسب تفکیک و بطوراصولی امحاء می شوند.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۴ اقداماتی جهت جلوگیری از ورود جوندگان و حشرات موذی به آزمایشگاه انجام شده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۵ آزمایشگاه دارای برنامه و چک لیست نظافت بوده و بطور روزانه نظافت انجام می شود.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۶ نظم و ترتیب در کلیه فضاهای آزمایشگاهی و انبار  رعایت می شود.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۷ هودهای موجود، سیستم تهویه  آزمایشگاه به صورت دوره ای مورد بازبینی و کنترل قرار می گیرد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۸ سیلندر های گاز موجود با اتصاالت مناسب ثابت شده و حمل آن به صورت استاندارد انجام می گیرد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۹ وسایل اطفاء حریق در دسترس بوده و دارای اعتبار می باشند   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز
جدول شماره ۶ :اخذ استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO نظر کارشناس / امتیاز امتیاز
۱ سیستم مدیریت کیفیت در آزمایشگاه و استاندارد ۱۷۰۲۵ ISO استقرار یافته  و منتهی به دریافت گواهینامهشده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز
جدول شماره ۷: دستاوردهای آزمایشگاه نظر کارشناس / امتیاز امتیاز
۱ برگزاری جلسات ، کالس ها ،کارگاه های آموزشی با استفاده از تجهیزات آزمایشگاه انجام گرفته است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۲ طرح های پژوهشی معتبرکه داده های آنها با استفاده ازامکانات و تجهیزات آزمایشگاه انجام گرفته است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۳ رساله و پایان نامه های اجرا شده توسط دانشجویان که داده های آن ها با استفاده از امکانات آزمایشگاه جمع آوری شده باشد.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۴ مقاالت پژوهشی بخشی از داده ها توسط تجهیزات آزمایشگاهی جمع آوری شده است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
۵ ارائه خدمات آزمایشگاهی (درون دانشگاه و برون دانشگاه ) و به نحوی درآمد زایی از طریق سامانه لبزنت  یا شاعا  صورت گرفته است.   ۱۵ ۱۰ ۵ ۰
جمع امتیاز



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 182 بار   |   دفعات چاپ: 36 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر