ماموریت گرایی : «افزایش بهره‌وری در حوزه مدیریت شهری و روستایی»

 | تاریخ ارسال: 1402/1/30 | 
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمی، در راستای تفاهم نامه‌ سه جانبه ماموریت گرایی با موضوع «افزایش بهره‌وری در حوزه مدیریت شهری و روستایی» بین وزارت کشور، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دانشگاه خوارزمی و در ادامه جلسات با سازمان های مرتبط، نشست تخصصی در روز ۲۲ فروردین ماه ۱۴۰۲ در سالن جلسات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران برگزار گردید. در ابتدای این جلسه، دکتر نوری (معاون محیط زیست، زیرساخت و نوآوری شهری مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران)،  ضمن معرفی کلی مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران و اقدامات پژوهشی این مرکز در راستای دستیابی به اهداف مدیریت شهری، به تشریح معاونت محیط زیست، زیرساخت و نوآوری شهری و گروه های مطالعاتی این معاونت پرداختند. ایشان به پروژه های مطالعاتی مهم و کاربردی جاری و در دست اقدام این معاونت اشاره کرده و نحوه همکاری مابین این معاونت و دانشگاه خوارزمی در تعریف و انجام پروژه های مطالعاتی مورد نیاز مدیریت شهری را تشریح کردند.
در ادامه دکتر شورورزی (مدیر گروه مطالعات زیرساخت و عمران شهری)، ضمن معرفی پروژه های مطالعاتی مهم گروه مطالعات زیرساخت و عمران شهری و امکان بهره مندی از ظرفیت دانشگاه خوارزمی در اجرا و نظارت پروژه های مطالعاتی به کمیته های پژوهشی این گروه مطالعاتی اشاره فرموده و به زمینه سازی استفاده از اعضای هیئت علمی و متخصصین این دانشگاه در کارگروه های تخصصی کمیته پژوهشی فنی و عمرانی تاکید داشتند. ایشان همچنین به سلسله رویدادهای دانش بنیانی گروه مطالعات زیرساخت و عمران شهری اشاره فرموده و بر همکاری مشترک دانش بنیانی، برگزاری نشست های تخصصی مشترک، استارتاپ ها، کارگاه‌های آموزشی، انتقال دانش و فناوری و سایر رویدادهای علمی مشترک تاکید ورزیدند. در ادامه گزارشی از پیشنهادات و فعالیت های پژوهشی دانشگاه خوارزمی در حوزه مدیریت شهری و روستایی توسط دکتر امیری مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه خوارزمی ارائه گردید. پس از ارائه مدیر ارتباط با صنعت دانشگاه خوارزمی، دکتر دلنواز معاون پژوهشی دانشگاه خوارزمی به تشریح آزمایشگاه های تخصصی، مراکز رشد و کارآفرینی، قطب های علمی و شرکت های دانش بنیان دانشگاه خوارزمی پرداختند. همچنین دکتر شنبه زاده بر حرکت بزرگ ملی تعاملات سازنده صنعت و دانشگاه و افزایش برنامه های مهارت افزایی از دوره کارشناسی و تغییر محتوا و کتب آموزشی متناسب با هدف ذکر شده، توصیه کردند.      
در ادامه به دیگر اقدامات مرکز مطالعات و برنامه ریزی شهر تهران از جمله تالیف و ترجمه کتب تخصصی، حمایت از رساله های دانشجویی و تالیف دانش شهر و برگزاری نشست های تخصصی در راستای احصای نیاز مدیریت شهری اشاره شد.
لازم به ذکر است در این جلسه دکتر شنبه زاده و دکتر همامی اعضای هیئت علمی دانشکده فنی و مهندسی، دکتر عزیزپور (معاون پژوهشی دانشکده علوم جغرافیایی)، دکترساسان پور (عضو هیئت علمی دانشکده علوم جغرافیایی)، خانم یزدان نجاد (کارشناس گروه مطالعات زیرساخت و عمران شهری) نیز حضور داشتند.
به منظور تسریع در روند اجرایی این تفاهم نامه به صورت مدون جلسات برگزار و دستاوردهای آن اطلاع رسانی خواهد.
 



CAPTCHA

دفعات مشاهده: 1519 بار   |   دفعات چاپ: 121 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر