ورود به پنل کاربری
جمعه 9 آبان 1399
مدیریت روابط عمومی

انتصاب ریاست دانشگاه به عنوان رئیس ستاد کنگره شهدای دانشجو در استان البرز انتصاب ریاست دانشگاه به عنوان رئیس ستاد کنگره شهدای دانشجو در استان البرز

| تاریخ ارسال: 1399/7/7 |
به گزارش روابط عمومی دانشگاه خوارزمیدکتر غلامی وزیر محترم علوم تحقیقات و فناوری، طی حکمی دکتر عزیزاله حبیبی رئیس دانشگاه خوارزمی را به عنوان رئیس ستاد کنگره شهدای دانشجو در استان البرز منصوب کرد.

در این حکم آمده است:
نظربه ضرورت تبیین و معرفی یاد، خاطره و سیره شهدای دانشجو به جامعه دانشگاهی به ویژه دانشجویان فرهیخته و متعهد به موجب این حکم به سمت «رئیس ستاد سومین کنگره شهدای دانشجو در استان البرز» منصوب می شوید.
 امید است با استعانت از خداوند متعال و بهره‌گیری از سیره اهل بیت و انفاس طیبه شهدا و با کارگیری تمامی ظرفیت‌های موجود در استان در راه معرفی و تبیین سیره شهدای دانشجو این اسطوره های مقاومت و ایثار موفق باشید.

CAPTCHA

دفعات مشاهده: 744 بار   |   دفعات چاپ: 12 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر