دیدارخانم تلنباخ با مدیریت و اساتید دانشکده حقوق و علوم سیاسی

 | تاریخ ارسال: 1395/12/3 | 
 
 
 
 
 
 
به گزارش روابط عمومی به همت معاونت پژوهشی دانشکده حقوق و علوم سیاسی و حمایت دفتر همکاری های علمی  بین المللی دانشگاه، خانم دکتر سیلویا تلنباخ پژوهشگر و مدیر ارشد مؤسسۀ ماکس پلانک برای حقوق کیفری خارجی و بین المللی،روز یکشنبه اول اسفند از دانشکده حقوق و علوم سیاسی  بازدید و طی جلسه ای با مدیریت و اساتید این دانشکده گفتگو کرد. 
 
در این دیدار، ابتدا دکتر کریمی مدیر همکاری های علمی بین المللی  ضمن معرفی ساختار و توانمندی های دانشگاه در حوزه های مختلف آموزشی و پژوهشی، تو سعه تعاملات بین المللی را یکی از سیاست های مهم و دارای اولویت دانشگاه دانست . 
 
در ادامه دکتر عباسی سرمدی رئیس دانشکده  حقوق و علوم سیاسی ضمن تشریح ظرفیت های علمی و پژوهشی موجود در دانشکده،این جلسه را زمینه ساز توسعه همکاری های بین المللی اساتید و دانشجویان دانشکده دانست و از خانم تلنباخ به خاطر فراهم نمودن شرایط بهره مندی دانش پژوهان ایرانی از فرصت های مطالعاتی تقدیر و تشکر کرد.
 
ایشان در ادامه خواستار گشایش باب همکاریهای علمی این دانشکده با مؤسسۀ ماکس پلانک شد.
 
در این جلسه چند تن از اعضای هیئت علمی دانشکده به اظهار نظر در مورد زمینه های بالقوه و بالفعل همکاری در مجموعه پرداخته و آمادگی خود را برای تعامل بیشتر با این مؤسسه اعلام کردند. 
 
خانم تلنباخ با ابراز خوشحالی از حضور در دانشگاه خوارزمی گفت:من چندین بار به ایران آمده ام اما امروز برای اولین بار با قدیمی ترین دانشگاه ایران آشنا شدم و این موضوع باعث خرسندی من است که بتوانم در خدمت اساتید ، دانشجویان و پژوهشگران این دانشکده به ویژه دانش پژوهان حقوق جزا و کیفری باشم. 
 
وی با اشاره به علاقمندی خود به ایران و پژوهشگران ایرانی خاطر نشان کرد: علاقه وافر جوانان ایرانی به تحصیل علم و دانش بستر خوبی برای همکاری های علمی ایران با موسسۀ ماکس پلانک فراهم ساخته است و من به عنوان مسئول بخش خاورمیانه مؤسسه آمادگی دارم زمینه های این همکاری را توسعه داده و بویژه در خدمت اساتید و پژوهشگران دانشگاه خوارزمی باشم.
 
شایان ذکر است خانم دکتر سیلویا تلنباخ در دوره حضور خود در مؤسسۀ ماکس پلانک ،همکاری های این مؤسسه با دانشگاه های ایران را بسیار توسعه داده است به طوری که تا کنون بیش از 80 استاد، دانشجو و پژوهشگر ایرانی توانسته اند از فرصت های مطالعاتی کوتاه یا بلند مدت این مؤسسه استفاده نمایند. یکی از دلایل این موضوع به علاقه مندی ایشان به ایران باز می گردد که ریشه در شرایط خانوادگی وی دارد . 
 
پدر خانم دکتر تلنباخ از اساتید برجسته تاریخ در دانشگاه های آلمان بوده و به واسطه این رشته با ایران و تمدن ایرانی آشنایی زیادی  پیدا کرده و این امر زمینه را برای اشنایی و علاقه خانم تلنباخ به ایران فراهم ساخته است.
 
در پایان مراسم لوح سپاس و هدیه دانشکده به خانم تلنباخ اهدا گردید.



CAPTCHA
دفعات مشاهده: 4227 بار   |   دفعات چاپ: 322 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر